Miley Cyrus și Kaitlynn Carter s-au despărțit

0

Chiar dacă relația dintre Miley Cyrus și Kaitlynn Carter părea să fie una de lungă durată, cele două au decis să se despartă, după aproape două luni de când au fost văzute împreună.

Cele două nu au făcut până acum nicio declarație, însă un apropiat de-al lor a vorbit despre relația lor. „Miley și Kaitlynn nu mai formează un cuplu. Ele au fost una lângă cealaltă în anumite momente mai grele, dar au decis împreună că este mai bine să rămână prietene”, a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight.

Vestea vine după ce Miley și Kaitlynn au fost surprinse de mai multe ori împreună, chiar purtând și ținute asortate, pe străzile din New York, dar și din Los Angeles. Miley Cyrus a trecut destul de repede peste despărțirea de Liam Hemsworth, la aproape un an de când s-au căsătorit și zece ani de când erau într-o relație.

Miley Cyrus și Kaitlynn Carter au fost surprinse pentru prima dată sărutându-se pe data de 10 august, în timpul unei excursii în Italia. La vederea acelor imagini, Liam s-ar fi simțit rănit, mai cu seamă că Miley și Liam aveau discuții referitoare la o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.