Miley Cyrus, obligată să renunțe la cântat

0

Atunci când Miley Cyrus a fost internată în spital, doctorii i-au descoperit o altă afecțiune, la nivelul corzilor vocale, afecțiune pe care o avea de mai mulți ani, fără ca Miley să cunoască gravitatea problemei.

Cântăreața în vârstă de 26 de ani este supusă în prezent unui tratament care implică și un repaus complet al corzilor vocale: timp de mai multe săptămâni Miley nu are voie să cânte sau să vorbească.

Afecțiunea descoperită de doctori a necesitat și o operație, desfășurată fără incidente, iar acum artista „se recuperează acasă”, respectând însă indicațiile medicilor cu privire la pauza vocală de câteva săptămâni.

O sursă apropiată lui Miley Cyrus a dezvăluit că aceasta „se simte excelent” și ca „va reveni cu și mai mare forță la începutul anului următor”.

Miley se bucură de sprijinul iubitului ei, cântărețul Cody Simpson, care a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de Miley și făcând referire la operația pe care a suferit-o aceasta, cuvântul „succes” fiind cel din descrierea imaginii. În plus, el a lansat recent o piesă,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.