Miley Cyrus, gesturi de afecțiune în public față de iubita ei, Kaitlynn Carter

0

Dacă acum o săptămână discutam despre cum Miley Cyrus și iubita ei, Kaitlynn Carter, au fost surprinse în timpul unei ieșiri în New York, purtând ținute asortate, ei bine, lucrurile par să se repete deoarece au fost surprinse din nou, de data asta, în Los Angeles.

Relația dintre Miley Cyrus și Kaitlynn Carter pare să fie din ce în ce mai serioasă. Cele două călătoresc extrem de mult împreună, ba mai mult, acum o lună s-au și mutat împreună, iar o sursă a declarat la vremea respectivă faptul că „Cele două locuiesc împreună și sunt foarte fericite. Miley o duce foarte bine. Ea a trecut peste. Pare să nu aibă regrete. Iubește să fie cu Kaitlynn.”

Însă, acum relația lor este la un alt nivel și putem spune să cele două formează unul dintre cele mai stylish cupluri. Miley Cyrus și Katlynn Carter au fost surprinse de data aceasta în Los Angeles, în timp ce se plimbau, iar Miley o ținea de gât pe iubita sa. Cele două au purtat din nou ținute asortate, de data asta au optat pentru un crop top negru, Miley pentru jeanși rupți evazați, în timp ce Kaitlynn a ales să poarte jeanși…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.