Miley Cyrus ar fi încercat să repare relația cu Liam Hemsworth

0

Separarea lui Miley Cyrus de Liam Hemsworth după șase luni de căsnicie a surprins întreaga lume, iar cei mai mulți oameni au considerat că Miley este de vină, din cauza interesului ei pentru femei și a imaginii pe care și-a creat-o în ultimii ani.

Liam Hemsworth a fost portretizat în ultimii ani drept bărbatul perfect, care dorea o relație stabilă și o familie cu Miley, însă potrivit unui reportaj făcut de People, lucrurile între cei doi nu au fost exact cum ne-am fi imaginat.

Publicația a vorbit cu mai mulți prieteni ai cuplului care au explicat că actorul nu este atât de matur pe cât a lasăt să se înțeleagă în public. „Toată lumea crede că Miley este problematică și imatură și iubește să petreacă, în timp ce el este un surfer liniștit, însă asta nu este chiar adevărat. Liam petrece mult cu prietenii lui, iar Miley crede că ar fi trebuit să treacă deja peste această etapă”, a declarat un prieten apropiat.

O altă sursă apropiată de Miley a dezvălit că Hemsworth nu este chiar atât de liniștit și fericit cum este arătat în presă. El este destul de complicat și poate avea schimbări de dispoziție, un lucru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.