Mihai Trăistariu a vrut să se sinucidă din cauza unei femei

0

În cadrul emisiunii „Agentul VIP” de pe Antena Stars, Trăistariu a intrat în jocul lui Cristi Brancu în care trebuia să răspundă la întrebări sau să bea cocktailuri dezgustătoare precum piciorușe de broască în suc de viermișori.

Întrebat dacă a suferit din dragoste, Mihai a decis să povestească despre vremea când a fost pe punctul de a-și lua viața din cauza unei decepții.

Pe prima o chema Maria și avea ochelari. Mă refuza mereu, era colegă de facultate. Îi lăsam bilețele la sala de lectură. O dată, din suferință, eram tot student, am fugit la mare la Costinești și mergeam pe dig și mă gândeam dacă să mă arunc sau nu. A fost suferință maximă. Da, am suferit din dragoste. Eu în liceu eram foarte stresat, aveam coșuri pe față și părul creț. Eram complexat”, a declarat Mihai Trăistariu.

De asemenea, cântărețul a fost întrebat ce femeie din showbiz l-a dezamăgit în pat.

„Măi, nu m-a dezamăgit… Hai, pot să zic întrebarea?  Da’, dar există o problemă de sinceritate aici, că am discutat cu ea și am pus problema să nu mai vorbim despre asta la televizor. Și atunci există o femeie în showbiz cu care am fost, dar nu-i mai zic numele, că nu contează; atunci beau. Atunci zic întrebarea, nu-i mai zic numele , zic întrebarea ca să vadă lumea de ce nu am spus și explic de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.