Mihai Trăistariu a găsit metoda prin care să învingă moartea: „Vreau să mă criogenez” | Româneşti, Vedete

0

Mihai Trăistariu, în vârstă de 39 de ani, a mărturisit că teama cea mai mare a sa este moartea și că și-ar dori să vină o zi în care aceasta să nu mai existe, iar noi, oamenii, să devenim nemuritori. Artistul a găsit o variantă pentru a-și îndeplini dorința și este dispus să o aplice chiar dacă suma de bani pe care trebuie să o plătească pentru asta este colosală:

„Să se adeverească faptul că, la un moment dat, moartea va fi învinsă de omenire și că vom trăi veșnic. Sunt obsedat de asta. Și vreau să mă criogenez. Costă 70.000 de euro. Sunt îngrozit de moarte. Visul meu e să mă criogenez și să mă trezesc peste 1.000 de ani”, – a spus Mihai Trăistariu, potrivit femeia.ro. 

Mihai Trăistariu s-a înscris din nou la Eurovision, după ce, în anul 2010, a obținut locul al patrulea cu piesa Tornero: „Da, m-am înscris, dar rezultatele încă nu s-au dat. Într-adevăr, am aşa în mintea mea cumva că juriile româneşti nu mă mai vor acolo, că vor să-i mai lase şi pe cei tineri, e posibil şi asta. Publicul poate se gândeşte că am mai fost o dată şi „ce să caut a doua oară?’” şi asta poate fi!”, – a declarat Mihai Trăistariu la sfârșitul anului trecut pentru Adevărul.

Sursă foto: Libertatea

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.