Mihai Bendeac, exemplu negativ la Universitatea de Actorie

0

Mihai Bendeac nu s-a sfiit niciodată să-l atace public pe Codin Maticiuc. Nici măcar faptul că Maticiuc a făcut cursuri acreditate și încearcă să învețe, chiar și de la el, nu-l îmbunează pe Bendeac.

După ce, o perioadă, Mihai, jurat la „iUmor” și prezentator la „X Factor”, l-a terorizat pe Codin, a venit și replica acestuia. Codin ne-a mărturisit că, pe lângă cursurile pe care le-a urmat la școala de actorie a lui Dragoș Bucur, a fost și la câteva la UNATC, iar acolo, profesorii îl dădeau pe Bendeac drept un exemplu negativ!

Codin Maticiuc e prieten bun cu Mihai Bendeac și chiar a jucat cu el în „Băieți de oraș”/ Foto: EvZ

„Bendeac cred eu că a glumit, că toți facem mișto unul de altul, cred că a glumit, pentru că eu am avut niște colaborări cu Bendeac, am jucat în «Băieți de oraș». Important este să faci lucruri în viață fără să asculți gura lumii pentru că ceea ce nu știe nimeni este că Mihai Bendeac, la cursurile noastre, era dat exemplu de «așa NU». Mie Bendeac mi se pare un superactor, dar uite că la cursuri profesorii ne spuneau «să nu ajungeți ca Bendeac». Așa că dacă te iei după lume, nu mai știi ce să crezi. Trebuie să mergi înainte, să-ți vezi de treabă și să faci lucrurile de care ești pasionat. Eu sunt cel mai mare…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.