Mihaela Moise se pregătește de nuntă și de botez. Ce a inscripționat pe verighete

0

La emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, Mihaela Moise a oferit detalii despre ceea ce urmează să se întâmple în viața ei.
„Între timp ne-am răzgândit, nu mai facem doar botezul. Facem şi nunta pe 9 martie. Ne-am luat şi verighetele… Le-am inscripţionat cu numele fetiţei, dar mai avem loc şi de alţii. Am fost astăzi, am bătut palma la salon, vor fi 500 de persoane. Şi dacă era doar botez, toţi invitaţii ăştia îi aveam 75% sunt rude şi 25% prieteni. Suntem în pregătiri pentru 9 martie.

O să mă îmbrac mireasă, o să am două rochii. La restaurant o să mă schimb în ceva mai lejer. Nu mai există nuntă cu dar. Se pun plicurile alea la mişto pe masă şi gata. Eu am schimbat şi set-up-ul la mese acolo, pentru că îmi permite să facem ceva frumos.

O să fac şi o zonă numai pentru copii. Nu vreau să fac mesele clasice rotunde. La 5 jumate mergem la biserică, facem botezul, două slujbe legate, iar apoi, la nuntă”, a declarat Mihaela Moise.

Citește și: OPINIE / „Mai multe grădinițe decât copii. Evidența Educației”. Un editorial dur împotriva ministrului Ecaterina Andronescu

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.