Michelle Williams s-a despărțit de soțul ei, Phil Elverum, după câteva luni de căsătorie

0

Căsătoria dintre Michelle Williams și Phil Elverum a ajuns la final. Actrița în vârstă de 38 de ani și muzicianul de 40 de ani s-au despărțit după numai câteva luni de când au anunțat că s-au căsătorit. Michelle a fost fotografiată recent fără verighetă, alimentând zvonurile cu privire la separarea de Phil Elverum.

„Michelle și Phil Elverum s-au separat la începutul acestui an”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru publicația People. „A fost o despărțire amiabilă și cei doi au decis să râmână prieteni.

În luna iulie a anului trecut actrița Michelle Williams a dezvăluit pentru Vanity Fair faptul că s-a căsătorit în secret cu muzicianul și compozitorul Phil Elverum. Cei doi au avut parte de o ceremonie restrânsă într-o locație din munții Adirondacks, alături de câțiva prieteni apropiați, dar și de cele două fiice pe care le au din căsătorii anterioare.

„Felul în care mă iubește este felul în care vreau să-mi trăiesc viața. Îmi doresc să mă simt liberă. Îmi cresc fiica într-un mod prin care să se simtă liberă și în sfârșit sunt iubită de către cineva care mă face să mă simt liberă”, declara atunci actrița.

În același interviu Michelle a vorbit cu multă afecțiune…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.