Michelle Obama vorbește sincer despre creșterea celor două fiice ale sale la Casa Albă

0

Michelle Obama a fost invitată în podcast-ul lui Conan O’Brien, unde a vorbit despre provocările creșterii celor două fiice ale sale, Malia Obama, în vârstă de 20 de ani, și Sasha Obama, în vârstă de 17 ani, la Casa Albă.

„A trebuit să fim părinți creând o bulă de normalitate într-o lume destul de nebună, de anormală. Am petrecut opt ani spunându-ne: „Este în regulă. Vom fi în regulă, este normal, doar mergi la școală. Ai bărbați cu arme… știi ce, ești în siguranță, nu te plânge! Ai mâncare, așa că nu te plânge”. A fost foarte dificil să le menținem în realitatea lor. Să ne asigurăm că mergem la conferințele părinte-profesor, și că mergem la meciuri și că stăm pe margine alături de ele”, povestește Michelle.

Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite a adăugat că un lucru foarte important a fost ca Sasha și Malia să aibă petreceri în pijamale cu prietenele, la fel ca restul copiilor de vârsta lor. „Veneau copii să doarmă la noi. Îmi admir copiii pentru modul în care au reușit să reziste cu grație și calm. Au fost nevoite să sacrifice o bună parte din copilărie, trăind în această lumină și fiind subiectul a câtorva lucruri neplăcute și învățând, la o vârstă foarte…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.