Michelle Obama, un nou fashion icon! Fosta Primă Doamnă este fan Balenciaga!

0

Dacă ai urmărit știrile din ultimele zile, cu siguranță ai văzut ce apariție spectculoasă a avut Michelle Obama la interviul cu Sarah Jessica Parker.
Aflată în turneu pentru a-și promova cartea ”Becoming”, Michella Obama a purtat numai ținute una și una, însă pentru ultima seară ea a abordat un look cu totul și cu totul spectaculos, care a stârnit un val de entuziasm pe internet.

Michelle Obama, fosta primă doamnă a Amercii, a ales o ținută ”WOW” – o rochie lungă, într-o nuanță de galben electric și o pereche de cizme colant aurii, strălucitoare, întreaga ținută fiind semnată Balenciaga. Doar cizmele, un model deja clasic Balenciaga, costă aproape 3 000 de euro.

Departe de protocolul Casei Albe, Michelle poate să se exprime liber acum în ceea ce privește vestimentația, iar ea face alegeri din ce în ce mai curajoase, atât din punct de vedere cromatic și stilistic, cât și al designerilor pe care îi alege, ea purtând cele mai actuale și cool piese ale momentului.

”Vă mulțumesc tuturor pentru partea voastră din povestea noastră. Vă mulțumim că sunteți cine sunteți. Și tuturor celor care au citit memoriile mele sau au venit la unul dintre evenimentele noastre sau au postat ceva online, vă mulțumesc că ați fost în această călătorie cu mine. Mulțumesc că m-ați ajutat să mă transform. Sper că povestea mea poate servi ca un impuls și în propriul vostru proces de a deveni.” le-a transmis Michelle fanilor săi de pretutindeni, alături de postarea următoare, care a strâns aproape 4 milioane de vizualizări.

View this post on Instagram

That’s a wrap! When I think about all the people who have come out to our events over these past few weeks, I think about a little working-class kid named Michelle LaVaughn Robinson—an ordinary girl who had some tales to tell, some failures and some successes, too. She had a lot to learn, a lot to experience, a lot…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.