Michelle Obama se adresează printr-o scrisoare propriei persoane de la începutul facultăţii

0

Parte a seriei „Note to Self” a CBS News, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, şi-a adresat o scrisoare tinerei femei care era la începutul facultăţii. Michelle, care a debutat recent ca scriitoare a propriei biografii, „Becoming”, își începe scrisoarea amintindu-și de prima zi de facultate.

Dragă Miche, iată-te, în jacheta din jeans, cozi împletite, departe de acel mic apartament din partea de Sud a Chicago-ului. Ai intrat la una dintre cele mai bune universităţi din lume. Zâmbeşti, şi ar trebui să faci asta, ai muncit foarte mult ca să ajungi aici. Dar chiar şi acum, după ce ţi-ai îndeplinit acest obiectiv, încă nu eşti destul de sigură dacă aparţii locului şi nu îţi poţi scoate un lucru din minte „Sunt destul de bună?”.

Michelle continuă prin a evidenția o oarecare inferioritate din punct de vedere material, față de colegii ei. „Nu sunt mulţi copii aici care arată ca tine. Câţiva au ajuns în campus cu limuzina. Una dintre colegele tale este star de cinema, despre alta se zvoneşte că ar fi prinţesă. În timp ce tu ai fost adusă de tatăl tău, în sedanul familiei.

Ai crescut înconjurată de soul, jazz şi o dragoste profundă. Părinţii tăi te-au învăţat să-ţi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.