Michelle Obama, mesaj pentru Beyonce: „Mândră de fata mea”

0

În cadrul unei înregistrări video postată pe Instagram, Michelle îi spune artistei că este mândră de ea și i-a mulțumit că „întotdeauna își trăiește adevărul”.

Atât de mândră de fata mea! Regina a făcut-o din nou. Beyonce, mulțumesc pentru că întotdeauna îți trăiești adevărul”, a scris Obama alături de înregistrare.

Bună regino! Fato, ai făcut-o din nou! În mod constant ridici standardele pentru noi toți și o faci impecabil. Aș spune că sunt surprinsă, dar știu cine ești. Am văzut-o de aproape și personal. Fato, mă faci atât de mândră și te iubesc”, începe Michelle Obama mesajul pentru Beyonce.

De asemenea iubesc că noul tău film, „Homecoming”, este informat de conducătorii, gânditorii și poeții negri care au pavat drumul persoanelor ca noi. Iubesc că este o celebrare și în același timp un îndemn la acțiune. Și iubesc că folosești acest film să inspiri următoarea generație a celor care vor face istorie, care vor sparge recorduri și care vor conduce lumea în anii următori”, a continuat fosta primă doamnă a SUA.

Așadar, ție, draga mea prietenă, vreau doar să îți spun: continuă să spui adevărul deoarece tu o poți face într-un fel în care nimeni altcineva nu poate”, a subliniat Obama.

Filmat timp de opt luni, „Homecoming” o urmează…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.