Michelle Obama, mesaj emoționant de Ziua Mamei | Străine, Vedete

0

„Crescând, de fiecare dată când veneam de la școală cu o poveste de împărtășit, mama era acolo cu o gustare și pregătită să asculte tot ce aveam de spus. Când am venit acasă cu o poveste despre dezastruoasa mea clasă, a pornit spre școală să afle ce se întâmplă. Când am crescut, inclusiv în anii mei de Primă Doamnă, a fost mereu alături de mine ca o lumină care m-a ghidat pe orice cărare încețoșată am pășit. Întotdeauna a ascultat mai mult decât a vorbit, a observat mai mult decât a demonstrat. Și făcând asta, mi-a permis să gândesc pentru mine și să îmi dezvolt propria voce”, a scris Michelle Obama pe rețeaua de socializare.

De la o vârstă fragedă a văzut că am o flacără în interior și niciodată nu a temperat-o. S-a asigurat că o păstrez aprinsă. Mamă, îți mulțumesc pentru că ai menținut flacăra vie și pentru exemplul de mamă și bunică pentru fetele noastre. Nu am fi niciodată cine suntem astăzi fără tine. La mulți ani de Ziua Mamei, Mamă. Te iubesc”, a mai scris fosta Primă Doamnă a Americii.

Alături de acest mesaj, Michelle a postat o fotografie în care apare alături de mama sa și de cele două fiice pe care le are cu Barack Obama.

 

View this post on Instagram

 

Growing up, every time I’d come home from school with a story to share, my…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.