Michelle Obama dezvăluie părerea pe care Regina Elisabeta a II-a o are față de protocolul regal

0

Regulile care construiesc protocolul Casei Regale Britanice pot părea extreme uneori, intimidând majoritatea persoanelor, însă, de fapt, nu sunt atât de stricte pe cât ne-am imaginat.

În anul 2009, când Barack și Michelle Obama au vizitat Palatul Buckingham, gestul Primei Doamne de a o îmbrățișa pe Regină a fost catalogat drept inadecvat și contrar regulilor. Michelle a explicat la acea vreme că Regina Elisabeta a II-a a părut destul de încântată de îmbrățișare, ba chiar i-ar fi spus că protocolul regal este „o prostie’.

În timpul turneului de promovare a noii sale cărți, „Becoming”, Michelle a admis că a fost extrem de emoționată când a întâlnit-o pe Regină pentru prima dată. 

„Unul dintre obiectivele mele principale în acei opt ani a fost să nu devin niciodată un meme”, a glumit Michelle. „Aveam tot acest protocol în cap și mă gândeam „Să nu cazi pe scări, să nu atingi pe nimeni”, iar Regina spune „Intrați odată, stați oriunde vreți”.

Dovedind că protocolul regal nu este tocmai coșmarul pe care ni-l închipuim, Michelle a continuat „Îți spune un lucru, iar tu îți amintești protocolul, iar ea adaugă „Oh, totul este o prostie, intră odată”.

După declarațiile lui Michelle, se pare că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.