Michelle Obama a dezvăluit o imagine rară cu ea din copilărie

0

Michelle Obama a postat pe contul de Instagram o imagine extrem de emoționantă cu ea, alături de un mesaj despre educație și copilărie cu ocazia Zilei Internaționale a Carității.

„Chiar după Ziua Muncii, mă gândesc la toți oamenii tineri care se reîntorc la muncă, dar mă gândesc și la zilele când eram studentă în Chicago. Am învățat extrem de multe în școală, cum să calculez, cum să scriu, dar și cum să îmi forțez limitele, să fiu o prietenă bună, dar și cum să îmi revin după ce am parte de un eșec,” a scris Michelle Obama la descrierea imaginii.

„Este atât de ușor pentru noi să mergem la o școală bună, mai ales aici, în Statele Unite. Chiar în acest moment, mai mult de 98 de milioane de adolescente din jurul lumii nu au parte de educație. Cred că fiecare fată de pe planetă merită aceleași tipuri de oportunități pe care le-am avut și eu, să îmi exploatez potențialul și să îmi urmez visul. Știm că atunci când le dăm tinerelor o șansă să învețe, ele o vor aprecia. Iar când se întâmplă asta, beneficiile sunt la un nivel mult mai înalt. Tinerele care merg…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.