Michelle Obama a dezvăluit ce sfat i-ar da lui Meghan Markle

0

Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, știe cum este să preiei un rol public atât de important ca cel pe care îl are Meghan Markle.

De la căsătoria cu Prințul Harry, în mai 2018, Ducesa de Sussex s-a implicat activ și a primit numeroase responsabilități în familia regală. Desigur, toate aceste schimbări și reguli aduc o presiune uriașă, așa că că Michelle Obama are un sfat pentru Meghan Markle.

„La fel ca mine, Meghan probabil nici nu a visat ca va avea această viață și presiunea pe care o simți din partea ta, dar și din partea celorlalți poate fi covârșitoare. Așa că, cel mai bun sfat pe care i-l pot da este să își ofere timp și să nu se grăbească să facă totul”, a declarat Michelle Obama în ediția de ianuarie a revistei Good Housekeeping.

„Mi-am petrecut primele luni la Casa Albă îngrijorându-mă pentru fiicele mele, m-am asigurat că vor avea un început bun la școală și am încercat să îmi fac prieteni noi înainte de a începe o muncă mai ambițioasă. Cred că este ok – este bine să faci așa”, a continuat aceasta.

Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite a declarat că Meghan, care va deveni mamă în 2019, va avea cel mai mare impact prin intermediul platformei ei, dacă face „ceva ce…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.