Michael Schumacher împlinește 50 de ani. Mesajul soției sale, Corinna

0

Potrivit Corinnei Schumacher, familia face tot posibilul pentru a-l ajuta pe fostul mare campion de Formula 1 și cere înțelegere legat de discreția pe care o pretind apropiații.

Să fiți siguri că facem tot ce este omeneşte posibil ca să îl ajutăm. Vă rog să înţelegeţi dacă alegem să respectăm dorinţele lui Michael şi păstrăm private detaliile despre un subiect atât de delicat, cum este sănătatea”, a transmis Corinna.

În același timp, vă mulţumim foarte mult pentru prietenia voastră şi vă dorim un 2019 sănătos şi fericit”, a mai spus ea.

Michael Schumacher se recuperează la reşedinţa sa din Elveţia, în urma serverului traumatism cranian suferit la accidentul de schi din decembrie 2013. Germanului i-a fost indusă coma, iniţial, pentru a permite regresia inflamaţiei, însă recuperarea este anevoioasă, iar informaţiile concrete despre starea de sănătate a pilotului sunt foarte puţine.

Marele campion nu s-a dat niciodată înlături de la nimic și a ales întotdeaună să facă toate lucrurile care îi plăceau, indiferent cât erau de periculoase.

Nu pot să renunţ la lucrurile care îmi fac plăcere doar pentru că mi s-ar putea întâmpla ceva. Dacă o să păţesc vreodată ceva, atunci asta a fost soarta mea”, declara Michael Schumacher, după cel mai serios accident din cariera…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.