Michael Jackson le-ar fi dat bijuterii băieților ca să întrețină relații sexuale

0

Documentarul conține mărturiile mai multor victime și acuzații cutremurătoare potrivit cărora Michael Jackson i-ar fi cumpărat bijuterii unui băiețel pentru a întreține relații sexuale cu el.

„Michael Jackson i-a dat unui copil bijuterii pentru a întreține relații sexuale și chiar a pus în scenă o nuntă”, a scris Patrick Ryan, jurnalist la publicația americană USA Today, despre documentarul despre Michael Jackson.

„Acuzațiile făcute de martori sau de victimele abuzurilor sexuale comise de Michael Jackson se dovedesc a fi credibile. El a fost un pedofil”, a scris Mara Reinstein, critic de film, conform Daily Mail.

Filmul conține declarațiile făcute de Wade Robson și de James Safechuck care susțin că au fost violați și molestați de Michael Jackson la ferma Neverland.

Robson și Safechuck au povestit ceea ce ei susțin că ar fi trăit în dormitorul lui Michael Jackson pe când erau copii. Ambii bărbați au precizat că au fost violați de la vârsta de șapte ani, iar abuzurile sexuale ar fi continuat până când au împlinit 14 ani.

De altfel, dansatorul australian Wade Robson, în vârstă de 36 de ani, i-a dat în judecată, în 2016, pe moștenitorii lui Michael Jackson, cerând despăgubiri în valoare de 1,6 miliarde de dolari. În instanță, bărbatul a spus că Michael…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.