Michael Jackson, declarații uimitoare privind acuzațiile de pedofilie:

0

A fost nevoit să lupte cu două acuzații de pedofilie, însă Michael Jackson a rămas sfidător în poziția sa de a împărți patul cu copii.

O înregistrare care până în prezent nu a mai fost făcută publică, îl arată pe regele muzicii pop apărându-și decizia de a-și deschide dormitorul tinerilor, după ce a fost arestat, fiind acuzat că a molestat un pacient bolnav de cancer în vârstă de 13 ani, Gavin Arvizo.

Desigur, desigur, de ce nu?”, a spus el desapre faptul că își împărtășește patul, înainte de a insista: „Dacă vei fi pedofil, dacă  vei fi Jack Spintecătorul, dacă vei fi un criminal, nu este o idee bună”.

„Dar eu nu sunt asta. Nu așa am fost crescuți. Și nu am dormit în pat cu copilul. Chiar dacă am făcut-o, este ok. Am dormit pe podea. I-am dat patul copilului”, spunea în 2003 Michael Jackson.

Artistul, care a fost achitat în anul 2005 de toate acuzațiile referitoare la Gavin, a explicat că doar a vrut să arate iubire și că mai degrabă și-ar lua viața înainte să abuzeze un copil.

Nu voi înceta să ajut și să iubesc oamenii așa cum a spus Iisus. El a spus: continuă să iubesști, mereu să iubești, adu copiii, imită copiii. Nu copilăresc, ci ca un copil”, a spus el pentru Ed Bradley de la CBS News în decembrie 2003.

Ce este rău în a-ți împărți patul?…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.