Michael Flatley a vorbit despre lupta cu cancerul care i-a schimbat viața

0

Acum, Flatley, în vârstă de 57 ani, a afirmat că această luptă cu cancerul i-a schimbat viața.

Nu voi uita niciodată. Mă aflam în Peninsula Hotel din Beverly Hills iar doctorul m-a sunat să îmi spună că are vești proaste, că am un melanom malign. Am spus: dar nu este atât de serios. Nu îmi amenință viața, nu?”, a povestit starul la BBC Radio 2.

Mi-a spus să mă urc în mașină și să merg să îl văd deoarece trebuie să mă opereze d eurgență. M-am gândit: Asta este. Aș putea muri. Nu uiți așa ceva. Până la urmă operația a fost un succes. Trebuie să mai merg din când în când la control, dar sunt ok”, a continuat el.

Iar valoarea prietenilor, valoarea celor dragi – dintr-o dată, lucrurile materiale au dispărut în trecut. Arta mea și oamenii cu care îmi petrec timpul sunt ceea ce contează”, a precizat Michael.

Flatley a mai declarat în urmă cu ceva timp pentru Daily Mail că trupul său slăbit i-a terminat cariera.

Mereu am dureri. Sunt în agonie, În fiecare dimineață, săraca mea soția, Niamh, trebuie să fie martoră la felul cum încerc să îmi îndrept spatele și îmi împing picioarele pentru a începe să merg”, spunea atunci vedeta.

Mi-am distrus trupul cu dansul. Nu pot spune că nu amfost avertizat și că nu am iubit fiecare minut în care m-am adus în starea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.