Michael Douglas a dezvăluit secretul celor 18 ani de căsnicie cu Catherine Zeta-Jones

0

Actorul care este cu 25 de ani mai în vârstă decât soția sa a mărturisit că faptul că lucrează în aceeași industrie reprezintă secretul longevității căsniciei lor. „Cred că faptul că suntem în aceeași industrie ne ajută să înțelegem cu adevărat ce se întâmplă”, a spus Douglas citat de People.

„A fost minunat ca ea sa fie aici în seara asta și trăim unul dintre acele lucruri frumoase pe care partenerul tău le înțelege și știe prin ce treci”, a mai spus Douglas care a câștigat globul de aur pentru cel mai bun actor într-un serial – comedie/musical pentru rolul din „The Kominsky Method’.

„Mi-am amintit de momentul în care era însărcinată cu fiica noastră, Chicago, și toate showurile prin care am trecut împreună”, a mai spus actorul.

„Am sărbătorit recent cea de-a 18-a aniversare”, le-a declarat Douglas reporterilor la conferința de presă.

Catherine Zeta-Johnes, care a strălucit pe covorul roșu alături de soțul său într-o superbă rochie verde, a postat pe Instagram o fotografie cu trofeul câștigat de Douglas scriind: „Atât de mândră de soțiorul meu”.

Cei doi au etalat un adevărat spectacol pe covorul roșu și după ceremonia de înmânare a premiilor, sărutându-se, fiind foarte drăgăstoși unul cu altul și părând că nu se pot…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.