Mesajul Lidiei Buble care îi va supăra pe colegii ei de breaslă. Ce a spus pe Instagram despre Andra

0

Cunoscută drept una din cele mai în vogă artiste din țară, Lidia Buble s-a văzut nevoită să-i răspundă unui fan care i-a reproșat că în timpul unui spectacol a falsat. În mesajul ei, cântăreața a vorbit și despre Andra, considerată de mulți una din cele mai bune voci ale României la ora actuală. Comentariul la adresa Andrei ar putea să o onoreze pe cântăreață, însă riscă să-i supere pe mulți alți colegi de breaslă. Asta pentru că Lidia Buble a zis că Andra este singurul artist din România care nu falsează.

„Este un singur artist în tot showbiz-ul nostru, unul singur, care nu falsează niciodată şi acela este Andra. În rest, toţi mai falsăm”, a spus Lidia Buble, potrivit spynews.ro.

Despre Lidia Buble, s-a scris recent că s-a căsătorit cu Răzvan Simion, matinalul de la Antena 1 cu care are o relație de mai mult timp. Imaginea care i-a pus pe jar pe fanii ei a fost publicată pe Instagram. În ea, Lidia și Răzvan apar pe o plajă, în timpul unei ceremoni ce pare a fi o nuntă. Însă, până acum, cei doi nici nu au confirmat, nici nu au infirmat zvonurile cu privire la o căsătorie.

Foto: spynews.ro

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.