Mesajul Gabrielei Cristea pentru cei care o urmăresc

0

„Mi-aș dori tare mult sa avem parte de sărbători linistite, fără cearta, fără scandal, fără tensiuni inutile. Să fie totul așezat să vină frumos și lin! Asta înseamnă sărbători! Să ne zâmbim nu să ne bagam gunoiul sub preş. Mi-aș dori ca până la sfârșitul anului fiecare dintre voi să se împlinească și să fie fericit! Nimeni nu merită să rămână singur, neconsolat. Fiecare merită să-și găsească jumătatea!’ a spus Gabriela Cristea.

La emisiunea „Te iubesc de nu te vezi’, pe care o moderează la Antena Stars, Gabriela Cristea a povestit prin ce trece în aceste zile în care pregătirile pentru sărbători sunt în toi.

Gabriela Cristea este prezentă pe micile ecrane de foarte mulți ani și a moderat numeroase show-uri la diverse posturi de televiziune. Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria. Vedeta și partenerul ei de viață urmează să devină din nou părinți de fetiță anul viitor. Prezentatoarea de televiziune a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat cu mare scandal.

Citește și

VIDEO/ Cam câte cuvinte nespuse cuprinde o îmbrățișare? În prag de Crăciun, am stat trei ore la Sosiri, în aeroport și-am văzut zeci de chipuri ale fericirii

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.