Mesajul Cristinei Țopescu pentru Tudor Chirilă. „Îmi cer iertare că nu pot fi zilele astea în piață, am pe cineva bolnav acasă”

0

 

„Eu îmi cer iertare lui Tudor Chirilă că nu pot fi zilele astea în piață, am pe cineva bolnav acasă și nu pot pleca. În weekend, însă, voi găsi o soluție și voi veni. iartă-mă, Tudor, mă simt vinovată.

Sunt mândră că există oameni ca tine, ca cei care au puterea de a fi în Piață, când sunteți atât de puțini acolo… Eu am recunoscut de ce nu pot fi în Piața Victoriei, voi, buciureștenii de ce nu puteți fi? Poate aveți motive întemeiate sau nu? Poate sunteți doar obosiți, nu știu.

Sper să ne vedem măcar în weekend, atunci mulți dintre noi nu mai avem nicio scuză, nu lucrăm, om găsi pe cineva să ne înlocuiască dacă avem probleme acasă. Mulțumim, Tudor!!! #multumescTudorChirila”, i-a transmis Cristina Țopescu lui Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă a fost prezent marți seară în Piața Victoriei din Capitală. Artistul a protestat și luni seara, pe 17 decembrie, în Piața Victoriei împotriva unei eventuale Ordonanțe de Urgență a Guvernului (OUG) privind amnistia şi graţierea.

Alături de artist, în piață, s-a mai aflat o singură persoană.

„Astăzi doar o poză. Ce am avut de spus am spus ieri. Suntem și mai puțini azi, dar e ok”, este mesajul transmis de Tudor Chirilă.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au terminat pe locul 4, după evoluții…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.