Mesajul Cristinei Țopescu după moartea jurnalistei Miriam Soare. „Vreau să cred că Sorina Pintea a încercat să o ajute”

0

 

Miriam Soare a încetat din viață la vârsta de 54 de ani, după o luptă grea cu cancerul. Aceasta îi transmisese un mesaj public ministrului Sănătății pentru a fi ajutată.

Prezentatoarea de televiziune Cristina Țopescu a transmis un mesaj după dispariția lui Miriam Soare.

„M-a cutremurat moartea lui MIRIAM, n-am cunoscut o și sunt sigură că asta e o pierdere pentru mine, simt de parcă aș fi cunoscut-o și îmi plânge sufletul. Vreau să cred că Sorina Pintea  a încercat s o ajute și că, of, nu s-a mai putut face nimic. Dincolo de partide, ministrul Sănătății pare un om bun, plin de intenții bune, dar cât și câte ne-or mai trebui până când sistemul să poată face tot ce e posibil pentru viața unui om…

Miriam a plecat dintre noi, era frumoasă, deșteaptă și sigur era și un om bun, e o lumină pe chipul ei cum numai oamenii buni au. Miriam, sper să fii pe undeva și să revii într-o altă formă cândva, pe undeva, lumea asta e atât de urâtă, încât, fără spirite ca al tău, devine tot mai greu de dus.

Să fii bine și să nu mai suferi acolo unde ești ! Noi, cei încă vii, continuăm aici, pe Pământ, să ne mâncăm între noi”, a scris Cristina Țopescu pe contul său de socializare.

Citește și: Cum era să vină Pele în România! Libertatea a dezamorsat o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.