Mesajele vedetelor după decesul creatorului de modă Răzvan Ciobanu

0

Răzvan Ciobanu a decedat azi dimineață în urma unui accident rutier. Vedetele care l-au cunoscut și-au rupt câteva momente din zi pentru a transmite un mesaj familiei și apropiaților.

Mesajele vedetelor după decesul creatorului de modă Răzvan Ciobanu

Cătălina Grama (Jojo)

În urma decesului creatorului de modă Răzvan Ciobanu, Cătălina Grama, cunoscută publicului drept Jojo, a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj. Actrița a vorbit despre relația de prietenie care i-a legat, dar și despre ce fel de om a fost designerul.

„Acum am citit știrea și sunt complet zdruncinată și șocată… @razvan.ciobanu a fost primul creator de modă cu care am colaborat când eram doar un copil pentru primul spectacol mare pe care l-am prezentat.

Citește și: Cele mai frumoase creații ale lui Răzvan Ciobanu

Unul dintre primii oameni pe care i-am cunoscut în industrie care a rămas la fel și după trecerea anilor: un om zâmbitor, deschis, cald.

Un artist pentru care a făcut mereu imposibilul posibil! Să ai drumul lin Răzvan și să te odihnești în pace! Condoleanțe familiei și apropiaților!”

Andreea Bănică

Și Andreea Bănică a fost marcată de decesul designerului. Ca urmare, vedeta a postat o imagine cu acesta pe contul personal de Instagram.

„RIP .. Răzvan! ”, a scris artista alături de imagine.

Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu mărturisește că este șocată de decesul creatorului.

„Sunt șocată de ce s-a întâmplat. Nu îmi vine să cred. Este incredibil de trist ce se petrece. Îmi amintesc că l-am văzut în urmă cu câteva luni și era surâzător.

Nu aș fi crezut niciodată că va fi pentru ultima oara. Condoleanțe familiei”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit Kfetele.ro.

 

Teo Trandafir

Teo Trandafir a mărturisit că gândul ei se îndreaptă către mama creatorului de modă.

„Răzvan, din nenorocire și șocant, e în paza Tatălui Ceresc. Gândul meu se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.