Mesajele dintre Liam Payne și Naomi Campbell, pe rețelele de socializare

0

Zvonurile că se petrece ceva între cei doi au pornit săptămâna trecută, după ce au flirtat prin mesaje pe rețelele de social media, potrivit Daily Mirror. Liam s-a despărțit, anul trecut, de fosta sa soție, Cheryl Cole, cu care are un băiețel.

Între cei doi era o diferență de 10 ani, Cheryl având 35 de ani. Acum, chiar dacă îi despart 23 de ani, Liam și Naomi se pare că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, mai ales după ce au fost au fost văzuți la acea întâlnire romantică.

Interesant este că Naomi a fost cea care l-a complimentat pe Liam în primă fază, comentând la o poză în care starul apărea fără cămașă, „suflet frumos”, iar el i-a răspuns scurt: „trebuie să ai unul pentru a recunoaște unul”.

Liam a lăsat pe Instagram comentarii la selfie-urile postate de Naomi. Într-unul dintre comentarii, postat pe 19 ianuarie, starul trupei One Direction i-a spus lui Naomi că este „perfecțiunea în persoană. Și nu te mai uita la mine… cu ochii ăia!”, alături e un trandafi virtual. 

Liam-Payne-comments-on-Naomi-Campbells-instagram

Dar se pare că perechea „se sudase” deja de o lună, înaintea acestor mesaje, după ce au fost văzuți la o cină secretă în Ghana, scrie mirror.co.uk.

Liam și Naomi au petrecut împreună Anul Nou în țara africană, dansând la petrecerea de pe plajă până în zori, apoi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.