Mesaj de Crăciun transmis românilor de Dragoş Pătraru: Am o problemă…

0

La începutul lunii decembrie, Dragoş Pătraru a fost în direct la Interviurile Libertatea Live şi a transmis mai multe mesaje pentru români şi pentru România. Dar după încheierea transmisiunii, a mai avut un mesaj aparte, de Crăciun, pentru cei care vor să facă fapte bune.

„Eu am o problemă cu acest comportament de sărbători, al nostru. Şi o să preiau o urare pe care o spune colega noastră, Cristina Hurdubaia, fii mai bun în fiecare zi din an! Cred că foarte multi oameni fac fapte bune doar ca să bifeze aceste fapte bune în preajma sărbătorilor. Dar aceşti copii mănâncă zilnic. Ei au nevoie să se îmbrace zilnic, nu de Crăciun şi de Paşte”, a transmis Dragoş Pătraru, într-un interviu acordat ziarului Libertatea.

Ziarul Libertatea a dezvăluit şi care este pasiunea secretă a jurnalistului Dragoş Pătraru.

Jurnalistul spune că cei sărmani pot fi cu adevărat ajutaţi doar dacă sunt sprijiniţi permanent, pe tot parcursul anului, cu bani, cu haine, cu mâncare, orice sprijin e bine-venit.

Iar cei care vor cu adevărat să facă o faptă bună de Crăciun, spune Pătraru, ar trebui să adopte un copil amărât, sau o familie nevoiaşă, căreia în fiecare lună să-i ofere un sprijin financiar.

„Asta îi rog pe oameni, să-şi aleagă o familie, un copil, cât pot ei să susţină…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.