Meryl Streep a primit cele mai frumoase urări din partea colegilor de platou, la aniversare de 70 de ani

0

Meryl Streep a împlinit 70 de ani sâmbăta trecută și a primit numeroase urări impresionante, inclusiv de la colegii ei de platou, din Big Little Lies. Actrița câștigătoare a trei premii Oscar s-a alăturat serialului pentru cel de-al doilea sezon, care a avut premiera la începutul acestei luni. Meryl interpretează rolul lui Mary Louise, soacra lui Celeste (Nicole Kidman).

„La mulți ani, Meryl! Îi trimit multă dragoste acestei ființe talentate! Ce privilegiu și onoare să lucrez cu tine la @biglittlelies!”, a scris Reese Witherspoon. Laura Dern, care o interpretează pe Renata în renumitul serial, a postat un selfie alături de actriță, cu mesajul: „Această femeie a devenit legenda mea. Și declar această zi sărbătoare internațională. Ziua Muzei! Nu numai că am avut ocazia să-mi întâlnesc eroina, ci și să lucrez cu ea. Le mulțumesc Zeilor.”

Reese Wihterspoon a postat un video și pe Instagram Story, alături de Nicole Kidman și alți colegi de platou, precum Zoe Kravitz (Bonnie) și Adam Scott (Ed, soțul lui Madeline), transmițându-i cele mai frumoase urări lui Meryl și numind filmele preferate în care a a jucat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.