Meryl Streep a devenit bunică pentru prima oară

0

Mamie Gummer, în vârstă de 35 de ani, a anunțat în urmă cu patru luni logodna cu producătorul și scenaristul de origine indiană, Mehar Sethi. Evenimentul a avut loc în Croația. Acum, cei doi au devenit părinții unui băiețel, conform Libertatea.ro.

Fiica cea mare a lui Meryl Streep și a sculptorului american Don Gummer a mai fost căsătorită timp de doi ani cu actorul Benjamin Walker, dar relația lor s-a încheiat cu un divorț pe cale amiabilă în martie 2013.

Atât tânăra mămică, cât și bunica, au ținut mereu viața personală departe de ochii presei, motiv pentru care nu se cunosc încă detalii despre fericitul eveniment.

Acesta este primul nepot al actriței Meryl Steep și al soțului ei. Cei doi mai au împreună trei copii: Henry Wolfe, de 39 de ani, Grace, de 32 de ani, și Louise, de 27 de ani.

Mamie Gummer a călcat pe urmele celebrei sale mame și a urmat o carieră în actorie, ea fiind cunoscută publicului din seriale precum „Emily Owens, M.D.”, „The Good Wife”, dar şi din filmele „Evening” (2007), „Side Effects” (2013), „Cake” (2014), „Ricki and the Flash” (2015).

Sursă foto: northfoto.com

 

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.