Membrii trupei O-Zone nu își mai vorbesc de 15 ani. Care a fost motivul despărțirii

0

Din momentul despărțirii, Radu Sîrbu, Arsenie Todiraș și Dan Bălan nu își mai vorbesc. De 15 ani, cei trei s-au mai întâlnit doar pe la evenimente, în Rusia sau în țările ex-sovietice.

S-au reunit o singură dată, în anul 2017, motivați fiind de un buget generos pus la dispoziție de Primăria Capitalei și de cea din Chișinău, relatează Libertatea.

Deși s-au reunit pe scenă, în afara ei, Radu, Arsenie și Dan au păstrat tăcerea. Iar Arsenie și Radu îl indică pe Bălan drept vinovat pentru dispariția trupei O-Zone, trupă ce a vândut opt milioane de discuri.

Radu: „Erau zile când nu aveam bani de pâine”

Potrivit lui Radu Sîrbu, cel care primea toți banii era Dan Bălan, în timp ce el și Arsenie trebuiau să se mulțumească doar cu aplauzele publicului.

Eram conștient că nu va dura mult să împărțim succesul în trei, ceea ce s-a și întâmplat. Ar fi multe lucruri de povestit despre O-Zone, iar unele i-ar șifona rău imaginea și postura de ”fenomen” lui Dan Bălan și nu ăsta e scopul meu. În primul an de activitate, am susținut nenumărate spectacole în orașe din Moldova, din care eu mă alegeam doar cu aplauzele publicului și cu niciun beneficiu material”, a declarat Radu pentru Libertatea.ro.

Nu au existat niciun contract și nicio remunerație clar stabilită pentru munca și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.