Membrii trupei britanice Her’s și managerul lor au murit într-un accident rutier

0

Copleșiți de tristeţe informăm că trupa Her’s din Liverpool, formată din Stephen Fitzpatrick şi Audun Laading, şi managerul turneului lor, Trevor Engelbrektson, au murit tragic într-un accident de trafic la primele ore ale zilei de 27 martie în timp ce călătoreau spre un concert la Santa Ana (California, SUA)”, a anunțat casa de discuri Heist or Hit pe Facebook.

Avem inimile frânte. Energia și talentul lor ne-au definit casa de discuri. Ca oameni, eram plini de căldură, gentili și amuzanți. De fiecare dată când treceau pe la birou făceau să fie o experiență de neuitat. (…) S-au iubit ca frații. Din punct de vedere muzical erau uimitori. O aptitudine pentru melodie, amuzament și entertainment combinate cu o complexitate ce au fost atât sofisticate cât și stilate”, au mai scris reprezentanții casei de discuri.

După ce au lansat mai multe single-uri, britanicul Stephen Fitzpatrick şi norvegianul Audun Laading au editat în 2018 albumul de debut al Her’s, intitulat ‘Invitation to Her’s’, care s-a remarcat printr-un sound pop alternativ şi piese ritmate foarte apropiate de curentul dream pop.

Her’s aveau programat un concert la Soda Bar din San Diego (California) pentru care biletele de intrare erau deja epuizate.

Potrivit The Mirror, trupa se afla în turneu în Statele Unite, iar acesta ar fi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.