Melania Trump și-a schimbat culoarea părului, iar Internetul are deja o părere

0

Într-un interviu recent pentru Fox News, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, apare cu o nouă culoare a părului, o nuanță de blond mult mai deschisă decât cele pe care le-a abordat până acum. După cum era de așteptat, Internetul deja și-a exprimat opinia în legătură cu schimbarea de look a Melaniei. Până acum, Prima Doamnă a ales un ton cald al părului, șaten cu șuvițe blonde.

„Se pare că Melania Trump i-a folosit vopseaua de păr a lui Donald”, a scris cineva pe Twitter. Comentariile au continuat cu observații amuzante precum „Trump a convins-o pe Melania să-și vopsească părul blond pentru a semăna mai mult cu Ivanka Trump„, referindu-se la fiica lui Trump – care este unul dintre consilierii Casei Albe – sau „Dacă am învățat ceva de la Prima Doamnă a SUA este să fiu mereu amabilă cu hairstylist-ul meu„.

Deși comentariile negative predomină, câteva persoane au vrut să o încurajeze pe Melania. „Iubesc noua culoare de păr, îți luminează chipul frumos”;O femeie incredibilă„; „Nu vreau să par superficială, dar iubesc noua ei culoare de păr„, au scris aceștia.

Citește și:
Măștile din ceară ale lui Meghan Markle și Prințul Harry fac senzație pe internet

Foto: Arhiva…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.