Melania Trump are un ajutor secret care o consiliază în alegerea ținutelor

0

De-a lungul timpului, Melania Trump a stârnit numeroase controverse prin piesele vestimentare pe care a ales să le poarte în momente mai puțin potrivite, iar tot mai multe persoane se întreabă dacă deciziile îi aparțin sau ascultă sfatul unui ajutor specializat.

„În loc să-i fie trimise hainele la Casa Albă, Melania are designeri și stiliști la Trump Tower. O dată sau de două ori pe lună, Prima Doamnă zboară la New York, unde o așteaptă sora ei să-i dea sfaturi”, le-a spus o sursă celor de la Page Six.

Ines Knauss locuiește în apropiere de Trump Tower, într-o clădire deținută tot de Trump, în care obișnuia să locuiască și Melania înainte de căsătorie. „Este foarte reținută și timidă. Dar ea și Melania sunt foarte apropiate”, a continuat sursa.

Ines a studiat moda și s-a mutat în Milano când sora ei a început să facă modelling în New York. După ce Melania a semnat un contract cu Paolo Zampolli, cel care i-a făcut cunoștință acesteia cu Trump, Ines a revenit în New York.
„Doamna Trump și sora ei sunt foarte apropiate, dar nu ea este cea care o ajută cu styling-ul garderobei. La sfârșitul zilei, Doamna Trump decide ce va purta”, a declarat purtătorul de cuvânt al Melaniei.

Deși designeri precum Marc…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.