Melania și Donald Trump au fost nominalizați la premiile „Zmeura de Aur”

0

Johnny Depp, Will Farell, John Travolta și Bruce Willis se numără printre cei nominalizați la „Zmeura de Aur”

Donald Trump a mai câștigat un premiu „Zmeura de Aur” în anul 1991, pentru rolul jucat în filmul „Gosts Can’t Do It” și a primit nominalizarea pentru „Cel mai prost rol principal masculin”, pentru imaginile de arhivă din documentarele „Death of a Nation” și „Fahrenheit 11/9”, regizate de Dinesh Dsouza și Michael Moore. Pentru aceeași categorie au mai fost nominalizați și actori precum: Johnny Depp, Will Farell, John Travolta și Bruce Willis. Donald Trump a mai primit o nominalizare și pentru „Cel mai nefericit cuplu de pe marele ecran”. De asemenea, și Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, a fost nominalizată pentru apariția în documentarul „Fahrenheit 11/9”, însă la altă categorie.

Anul acesta, la premiul „Zmeura de Aur”, pentru cel mai prost film au fost nominalizate: „Gotti”, „The Happytime Murders”, „Robin Hood”, „Winchester” și „Holmes& Watson”.

Cea de-a 39-a ediție a galei premiilor „Zmeura de Aur” (Razzie Awards) va avea loc cu o zi înainte de ceremonia Oscarurilor, pe 23 februarie. Nominalizații și câștigătorii premiilor „Zmeura de Aur” sunt votați online de cei aproximativ 1.000 de membri ai Golden Raspberry…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.