Melania Medeleanu a născut un băiețel | Româneşti, Vedete

0

Melania Medeleanu, în vârstă de 40 de ani, a născut la începutul anului, însă așa cum toată sarcina a ținut-o secretă, și marele eveniment din viața sa a fost ascuns de ochii publicului larg până astăzi, când a făcut dezvăluirea pentru Viva!

Melania Medeleanu a fost căsătorită cu Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, însă după patru ani de mariaj aceștia au ajuns la divorț, pronunțat în 2006. Cu toate că nu a dezvăluit cine este tatăl fiului său, preferând discreția vizavi de viața sa personală, Melenia Medeleanu este fericită și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

Melania Medeleanu a anunțat că este însărcinată cu doar câteva săptămâni înainte de a naște: „Când alegi să-ți asumi un rol cu o componentă publică îți dai seama că, implicit, multe perechi de ochi vor fi ațintite asupra ta și că ce faci, ce zici, cum acționezi poate fi supus unei analize amănunțite. Și adesea foarte subiective. Am împărțit cu voi și bune și rele, provocări, reușite, eșecuri, povești personale și profesionale. Fiecare persoană decide care e limita potrivită pentru sine până la care își dorește să împărtășească detalii despre viața care începe dincolo de ușa casei. M-am străduit de-a lungul timpului să-mi țin viața privată departe de ochii publicului, să-i…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.