Meghan și Harry vor să țină secretă nașterea bebelușului lor

0

Potrivit unui comunicat al Kensington Palace, ducii de Sussex vor sărbători în privat, „ca o familie”, nașterea bebelușului lor.

Cuplul a anunțat că pentru moment va păstra tăcerea privind nașterea.

Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru gândurile bune pe care le-au primit de la oameni din Marea Britanie și din întreaga lume, în timp ce se pregătesc să își întâmpine copilul”, se arată în comunicatul citat de The Mirror.

Înălțimile Lor Regale au luat o decizie personală de a ține în privat planurile privind venirea bebelușului lor. Ducele și Ducesa așteaptă cu nerăbdare să împărtășească veștile cu toată lumea, de îndată ce au avut oportunitatea de a sărbători în privat, ca o nouă familie”, au precizat reprezentanții lui Harry și Meghan.

Această decizie este o îndepărtare de la tradiție și înseamnă că Meghan nu va poza pe scările spitalului cu noul ei copil.

Tradiția a fost lansată de Prințesa Diana, care i-a prezentat cu mândrie pe cei doi fii ai ei, William și Harry, pe scările spitalului St Mary din Paddington.

Ducesa de Cambridge a făcut același lucru în iulie 2013, când l-a născut pe Prințul George și a făcut la fel și când s-au născut Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

La doar câteva ore de la naștere Kate și William au ieșit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.