Meghan Markle și Prințul Harry vor ca fiul lor să aibă pașaport american | Străine, Vedete

0

Ducele și Ducesa de Sussex ar putea aplica pe cetățenie americană pentru fiul lor și să facă vizite frecvente în țara natală a lui Meghan.

Cum noua mămică s-a născut și a crescut în Los Angeles, fiul ei poate deveni cetățean american dacă părinții săi vor contacta ambasada Americii din Londra.

De asemenea, s-a mai vehiculat vestea că ducii sunt interesați de posibilitatea de a trăi șu lucra în Africa pentru o lungă perioadă de timp, precum și în alte părți ale lumii.

Dar timpul petrecut în străinătate ar include vizite în Statele Unite, unde mama lui Meghan, Deoria Ragland, locuiește. Iar aceste vizite ar fi mai ușor de făcut dacă bebelușul ar avea un pașaport american.

Altețele Lor Regale au un repect imens pentru instituția monarhică și pentru această țară și vor ca familia lor să aibă o abordare din exterior. Este vorba despre faptul ca copiii lor să fie conștienți și să înțeleagă întreaga lume și locul lor în această lume. Vor ca ei să aibă un interes activ în comunitatea globală, să lucreze pentru o societate corectă și un mod de viață mai sustenabil”, a declarat o sursă din interiorul Palatului pentru Daily Mail.

Meghan deja și-a anunțat intenția de a aplica pentru cetățenie britanică imediat ce a îndeplinit condiția de a petrece cel puțin cinci ani în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.