Meghan Markle și Prințul Harry se bucură de „viața liniștită” pe care o trăiesc în Canada

0

Decizia Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a renunța la titlurile regale și de a se muta în Canada a șocat o lume întreagă, însă se pare că Ducele și Ducesa de Sussex trăiesc acum viața pe care și-au dorit-o. Ei simt că „s-a ridicat o greutate de pe umerii lor”, a declarat o sursă pentru People.

Potrivit publicației, cuplul se bucură acum de o viață liniștită, fără a fi constrânși de protocolul regal. Ei se implică în continuare în activități caritabile, iar în timpul liber fac drumeții și petrec timpul alături de fiul lor, Archie.

„Această decizie (de a pleca) îi stresa de mult timp și acum se simt ușurați că au făcut-o”, a declarat un prieten apropiat al cuplului. După aproape două luni de concediu, Meghan s-a întors în ianuarie în Londra, însă pentru o scurtă perioadă, ea revenind în Canada cu fiul ei, Archie. Harry a fost nevoit atunci să rămână câteva zile în plus pentru a-și onora obligațiile, însă acesta se află acum alături de soția sa. De când s-au mutat în Canada, Prințul Harry și Meghan Markle au încercat să stea departe de atenția presei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.