Meghan Markle și Prințul Harry plănuiesc deja prima călătorie alături de fiul lor, Archie

0

Archie Harrison Mountbatten-Windsor are doar câteva săptămâni, însă are deja un program de vizite oficiale, Meghan Markle și Prințul Harry plănuind să pornească cu el în primul turneu oficial.

În urmă cu câteva luni, s-a spus că Ducele și Ducesa de Sussex și-ar dori să facă o vizită oficială în Africa, în 2019, după nașterea bebelușului. Având în vedere că Archie s-a născut la începutul lunii, se pare că planurile celor doi încep să se dezvolte, un turneu oficial fiind destul de probabil la începutul toamnei.

Richard Eden a declarat pentru Daily Mail că „oficialilor din Africa de Sud li s-a spus să se aștepte la o vizită din partea Prințului Harry, a lui Meghan și a bebelușului Archie mai târziu, anul acesta”. Acesta a adăugat, spunând că potrivit unei surse, „pregătirile au început” pentru vizită.

Această călătorie este confirmată și de reporterul regal Roya Nikkah, care a declarat anterior pentru The Sunday Times că „Ducele și Ducesa de Sussex planifică deja prima călătorie cu bebelușul: un tur oficial în Africa în toamnă”. Astfel, Archie va deveni cel mai tânăr membru al familiei regale care va participa la un turneu oficial.

Citește și:
Certificatul de naștere al lui Archie…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.