Meghan Markle și Prințul Harry pierd încă o persoană importantă din echipa lor de angajați

0

Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry au întâmpinat noi probleme când vine vorba despre echipa lor de angajați. Până acum două persoane importante au renunțat să lucreze pentru Ducele și Ducesa de Sussex, iar acum se pare că un al treilea angajat renunță la familia regală după doar șase luni.

Este vorba despre ofițerul șef de protecție, o femeie al cărui nume nu a fost dezvăluit. Potrivit Daily Mail, aceasta a fost „prima femeie care a deținut un rol atât de important în protecția familiei regale”. Și, deși demisia acesteia nu a avut o legătură directă cu vreun conflict avut cu Meghan, pentru ofițer ar fi fost o provocare să îi respecte dorința Ducesei „de a fi văzută ca o parte din mulțime”

Așadar, se pare că lui Meghan Markle îi este greu să se adapteze protocolului de securitate al familiei regale. Potrivit unei surse, „Dacă cineva nu a crescut în familia regală și nu a fost obișnuit să aibă protecție încă din copilărie, poate fi un lucru constrângător. Chiar dacă Meghan a fost o actriță faimoasă, ea tot ar fi putut să facă orice și-ar fi dorit… Însă acum în rolul ei, aceasta nu poate merge nicăieri fără echipa ei de protecție și asta este o contrângere destul de mare pentru o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.