Meghan Markle și Prințul Harry nu vor petrece Ziua Îndrăgostiților împreună

0

Palatul Kensington a anunțat, pe Twitter, că Prințul Harry, în vârstă de 34 de ani, va vizita o tabără de antrenament din interiorul Cercului Arctic pe data de 14 februarie.

Potrivit comunicatului oficial, ducele se va afla acolo pentru a celebra cea de a 50-a aniversare a Exercise Clockwork din Bardufoss, numele tradițional al exercițiului anual de iarnă executat de Marina Regală, marinarii regali și piloții.

Ducele de Sussex va întâlni personalul ce locuiește și se antrenează în acea bază, va vedea echipamentul pentru vreme severă și va discuta cu experți în aeronautică și ingineri”, se arată în comunicatul Palatului Kensington.

Ducesa de Sussex, care este însărcinată în șase luni, nu îl va însoți pe Harry întrucât vizita va include petrecerea te timp în unul dintre „cele mai periculoase medii”.

Meghan va naște primul său copil în primăvara acestui an, însă data exactă nu a fost făcută publică.

Noul bebeluș regal va fi al 10-lea în linia succesiunii la tron, însă nu va primi titulatura de Prinț sau Prințesă. Cel mai probabil va deveni Lord sau Lady.

Meghan Markle și Prințul Harry al Marii Britanii s-au căsătorit anul trecut, pe data de 19 mai, evenimentul fiind urmărit de întreaga lume.

Sursă foto: Northfoto

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.