Meghan Markle, prima apariție publică după nașterea fiului ei

0

Meghan Markle se află în concediu de maternitate după ce a devenit mamă pe 6 mai, însă acest lucru nu a împiedicat-o să participe la parada anuală Trooping the Colour, eveniment organizat în onoarea aniversării Reginei Elisabeta a II-a.

Ducesa de Sussex a atras toate privirile, ea călătorind în trăsură alături de Prințul Harry, Kate Middleton și Camilla, Ducesa de Cornwall. Aceasta a purtat din nou o ținută Clare Waight Keller pentru Givenchy și o pălărie Noel Stewart, în timp ce Harry, Ducele de Sussex, a purtat uniforma neagră.

Nu este deloc surprinzător că Meghan a participat la acest eveniment, deoarece se consideră a fi un moment de familie, Kate Middleton procedând la fel în anii trecuți.

„Acesta este similar cu concediul de maternitate al Ducesei de Cambridge, când ea a avut câteva apariții publice la evenimente personale, de familie, precum Trooping the Colour, după nașterea Prințului Louis și a Prințesei Charlotte, însă nu a mers la angajamente oficiale în calitate de membru al familiei regale în timpul acestei perioade”, a declarat o sursă regală pentru ET.

La parada anuală participă peste 1,400 de soldați, 200 de cai, precum și 400 de muzicieni, acesta fiind evenimentul oficial dedidat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.