Meghan Markle, pe urmele Reginei Elisabeta a II-a: Ar putea naște acasă

0

Potrivit unui prieten al Ducesei de Sussex, aceasta se gândește să își aducă pe lume primul copil acasă, spre deosebire de cumnata ei, Kate Middleton, care și-a născut cei trei copii la spitalul St. Mary.

Astfel, Meghan, în vârstă de 37 de ani, ar putea naște în noua sa casă, Forgmore Cottage de pe domeniul Windsor.

Și Regina Elisabeta a II-a a venit pe lume în casa bunicilor ei din Mayfair și și-a născut toți cei patru copii fie la Palatul Buckingham, fie la Clearence House.

Mai mulți prieteni ai cuplului regal susțin că ducesa nu a eliminat complet o naștere la spital, în cazul unei nașteri premature, a unei epidurale sau în cazul unei operații de cezariană.

De asemenea, un prieten din America al lui Meghan, a declarat pentru Daily Mail că soția prințului Harry încă practică yoga și se simte foarte bine.

Vorbind de nașterea acasă, o sursă a dezvăluit: „Este varianta ei preferată, dar bineînțeles că depinde de cum vor evolua lucrurile la momentul respectiv”.

Iar Prințul Harry se pare că este alături de soția lui la fiecare pas.

Opțiunea unei nașteri acasă le-ar oferi ducilor intimitatea pe care și-o doresc. Aceștia ar fi eliminat Lido Wing de la Spitalul St. Mary deoarece s-ar simți ca în „bolul unui pește auriu”.

Totodată, Meghan a obiectat față de idea de a sta pe scările…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.