Meghan Markle nu se va întâlni cu Donald Trump, iar motivul este ușor de înțeles

0

Donald Trump va sosi în prima lui vizită de stat oficială în Regatul Unit în iunie, însă Meghan Markle nu se va alătura celorlalți membri ai familiei regale pe parcursul vizitei.

Potrivit mai multor reportaje apărute în presa britanică, Meghan Markle a căutat o scuză pentru a evita întâlnirea cu Trump, soluția perfectă fiind concediul de maternitate. Potrivit Inquisitr, Ducesa de Sussex ia în calcul un concediu de maternitate de șase săptămâni, urmând ca acesta să se sfârșească pe 8 iunie, când este ziua oficială a Reginei Elisabeta a II-a.

Astfel, ea ar lipsi de la vizita lui Trump, programată pentru perioada 3-5 iunie, potrivit BBC. Președintele Statelor Unite a vizitat Regatul Unit și în luna iulie a anului trecut, însă a fost considerată o vizită „de lucru” și nu una oficială, la care să existe și o ceremonie.

„Mi s-a spus că nu există planuri ca Meghan să îl întâlnească pe Președintele Trump”, a declarat Duncan Larcombe, reporter regal. Acesta a menționat că absența Ducesei nu este surprinzătoare, însă într-adevăr concediul de maternitate este „destul de convenabil” pentru a se scuza de la vizita oficială.

Nu se știe însă dacă Prințul Harry va participa la cina de stat alături de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.