Meghan Markle i-a scris o scrisoare emoționantă tatălui său, Thomas Markle, după nunta regală

0

Dacă te gândeai că Meghan Markle a scăpat de drama legată de familia ei, te înșeli. În ultimele zile știrile despre familia Ducesei de Sussex au apărut din nou, după ce o persoană apropiată de Meghan a dezvăluit că aceasta i-ar fi trimis o scrisoare lui Thomas Markle, după ce acesta a decis să lipsească de la nunta regală, în urma scandalului provocat de fotografiile înscenate.

Potrivit unui reportaj realizat de People cu prietenii apropiați ai Ducesei de Sussex (toți și-au păstrat anonimatul în articol), există mai multe lucruri pe care nu le cunoaștem despre relația dintre Meghan și tatăl ei. Cel mai important ar fi însă faptul că Thomas Markle o poate contacta pe Ducesă, deși el a susținut în presă că nu mai poate lua legătura cu ea.

„Știe cum să o contacteze. Numărul ei de telefon nu s-a schimbat. Nu a sunat niciodat, nu i-a dat mesaj niciodată. Este foarte dureros, deoarece Meghan a avut întotdeauna atât de multă grijă. Cred că ea se va simți mereu devastată de ceea ce a făcut. În același timp, pentru că este fiica lui, ea are multă simpatie pentru el”, a declarat o prietenă apropiată pentru People.

În plus, tot aceleași surse susțin că Meghan se aștepta ca tatăl ei să fie prezent la nuntă, chiar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.