Meghan Markle, din nou în serialul „Suits”. Ce ofertă a primit Ducesa de Sussex

0

Ar putea fi una dintre marile lovituri de marketing

Producătorii serialului „Suits” ar putea începe negocierile în curând, potrivit unui membru al echipei de producție, citat de Daily Star: „Am auzit vorbindu-se de o sumă între 2 și 6 milioane de dolari. Pare mult, dar ar putea fi una dintre marile lovituri de marketing din istoria televiziunii”, a declarat sursa.

Banii ar putea fi donați

Banii câștigați ar putea fi donați unei cauze umanitare pe care o susține soțul ei, prințul Harry, iar filmările ar putea avea loc într-o singură după-amiază în Marea Britanie, pentru a evita ca ducesa, însărcinată, să obosească. Meghan ar putea să își facă apariția în câteva scene, timp de două sau trei minute, interpretând-o pe jurista Rachel Zane.

Ea a părăsit filmările anul trecut, după 7 sezoane, căsătorindu-se în serial cu partenerul de platou Patrick J, Adams (personajul Mike Ross): „Am putea crea un scenariu în care Rachel și Mike încep o viață nouă”, a mărturisit responsabilul de producție „Cu Rachel afișând o sarcină evidentă”, a mai completat acesta.

Suits

Prin căsătoria cu prințul Harry, Meghan Markle a fost nevoită să rupă orice legătură cu industria de la Hollywood și să devină o ducesă discretă. Ea a pus capăt contractelor și și-a închis conturile personale. Pentru a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.