Meghan Markle ar vrea să nască la Frogmore Cottage și nu la spital

0

În ciuda zvonurilor, nimeni nu știe exact unde va naște Meghan Markle primul ei copil cu Prințul Harry. Potrivit Daily Mail, Ducesa de Sussex nu va merge deloc la spital și preferă să nască cu o moașă la Frogmore Cottage.

Sursele au declarat totodată, că „Harry și Meghan… nu au eliminat complet varianta nașterii la spital, deoarece o femeie care are un copil după vârsta de 35 de ani are un risc mai mare de naștere prematură, de epidurală sau de operație cezariană.”

„Este preferința ei”, a declarat o altă sursă, „însă este evident că totul depindede cum vor decurge lucrurile în apropierea acelui moment”.

În ultimele săptămâni au existat numeroase speculații în privința alegerii lui Meghan. Va naște la Lindo Wing, urmând exemplul lui Kate Middleton? (Se pare că angajaților li s-a zis să nu plece în concediu în aprilie). Va fi un spital mai apropiat de locuința din Windson, poate Frimley Park Hospital? Nimeni nu știe acum aceste lucruri, iar familia regală nu va publica aceste informații din motive evidente de securitate.

Regina Elisabeta a II-a a născut de fiecare dată acasă, însă vorbim desigur despre alte vremuri. Așadar, nu este în afara tradiției ca Meghan să nască acasă și, având în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.