Meghan Markle ar putea juca din nou în serialul „Suits”

0

Oferta vine după ce a ieșit la iveală faptul că Meghan Markle este încă plătită de uniunea actorilor din care face parte în SUA.

NBC Universal plănuiește să difuzeze o secvență de aproximativ două minute, filmată în Marea Britanie, cu Ducesa de Sussex dacă aceasta acceptă să apară din nou în serial.

„Filmările ar putea dura jumătate de zi sau mai puțin de atât. Nu am primit nici un răspuns, dar negocierile se vor deschide, cel mai probabil, în viitorul apropiat. Am auzit că se vorbea despre sume mari – două până la șase milioane de dolari, ceea ce sună mult – dar ar fi una dintre cele mai mari reușite din marketing din istoria televiziunii”, a declarat o sursă a televiziunii americane, potrivit Mirror.

Serialul este difuzat de canalul USA, deținut d NBC, iar fanii încă solicită prezența lui Meghan Markle înapoi în producția televizată, deși ultima ei apariție a fost în episodul difuzat pe 25 aprilie 2018, cu doar 24 de zile înainte de nunta regală.

În ultimul episod al serialului „Suits” în care apare Meghan, fanii au văzut-o pe Rachel Zane (personajul interpretat de Meghan) căsătorindu-se cu Mike Ross (personaj interpretat de Patrick J. Adams).

Sursa mai adaugă că ar putea fi creată o poveste separată, în care Rachel și Mike duc o nouă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.